iStock-1403529790 Ontmoetingsatelier.jpg

Ontmoetingsatelier

Het ontmoetingsatelier is een co-creatie tussen Deelgenoten & Muzelinck. We werken vanuit de Samenwerkwijze ‘ik wil, ik kan en ik heb nodig’.

Voor wie is het Ontmoetingsatelier bedoeld?
Het Ontmoetingsatelier is een kunstwerkplaats bij Muzelinck voor iedereen die zoekende is naar de invulling van een fijne, zinvolle dag en nog niet goed weet wat. Iedereen is hier welkom! Dus ook mensen met bijvoorbeeld psychosociale problematiek of mensen die om andere redenen op zoek zijn naar een fijne en zinvolle dagbesteding.

Coaching met inzet van kunst
In het Ontmoetingsatelier biedt Muzelinck coaching met inzet van kunst. Een kunstenaar wordt gekoppeld aan de deelnemers. Deze kunstenaar luistert vooral veel, monitort en zet kunst in als middel om vooruit te komen. Door te doen, worden er (soms ongemerkt) de eerste stappen gezet die leiden naar een betere positieve gezondheid.

We beschikken bij Muzelinck over een teken- en schilderatelier, een keramiekatelier, een atelier waar je o.a. kunt edelsmeden en er zijn volop mogelijkheden om met muziek aan de slag te gaan. De deelnemer bepaalt zelf wat hij of zij wil gaan doen en niets hoeft. Bezig zijn in ons Ontmoetingsatelier biedt rust en ontspanning en draagt bij aan zingeving. Het is niet nodig om ervaring te hebben met kunstzinnige of muzikale activiteiten.

De belangrijkste voorwaarde voor Muzelinck is iedereen de ruimte te geven om zichzelf te zijn en te experimenteren. Zo komen ongekende talenten naar boven. We streven ernaar dat elke deelnemer zichzelf gezien en gehoord voelt. Vanuit een sfeer van vertrouwen samen zijn en mooie dingen creëren.

Aanmelden?
Het ontmoetingsatelier is kosteloos. Aanmelden gaat via een zorgaanbieder. Voor meer informatie en aanmelden:
Angelique Alma: 06 29640058 / angelique.alma@muzelinck.nl

Openingstijden Ontmoetingsatelier
Het Ontmoetingsatelier is elke woensdag geopend van 11.00-14.00 uur (m.u.v. schoolvakanties).
Locatie: Raadhuislaan 18, 5341 GM Oss