Muziekontmoeting optreden Osse Nacht

Muziekontmoeting

Muziek brengt mensen samen!

De Muziekontmoeting bij Muzelinck is voor iedereen die zoekende is naar de invulling van een fijne, zinvolle dag, mensen wil ontmoeten, samen muziek wil maken en zich verder wil ontwikkelen in sociale competenties en in muzikale doelstellingen.

Voor wie is de Muziekontmoeting bedoeld?
Iedereen is hier welkom!
Ook mensen met bijvoorbeeld psychosociale problematiek of mensen die om andere redenen op zoek zijn naar een fijne en zinvolle dagbesteding.

Coaching met inzet van muziek
Muzelinck biedt bij de Muziekontmoeting coaching met inzet van muziek. Een muziekdocent/muzikant wordt gekoppeld aan de deelnemers. Deze muziekdocent/muzikant zet muziek in als middel om met elkaar te samenwerken en verder te komen door samen te oefenen aan een muziekstuk. Door te doen, worden er (soms ongemerkt) de eerste stappen gezet die leiden naar een betere positieve gezondheid.

We beschikken bij Muzelinck over een muzieklokaal met meerdere muziekinstrumenten en er zijn volop mogelijkheden om met muziek aan de slag te gaan. Bezig zijn in onze Muziekontmoeting biedt afleiding, ontspanning en draagt bij aan zingeving. Het is niet nodig om ervaring te hebben met muzikale activiteiten.

De belangrijkste voorwaarde voor Muzelinck is iedereen de ruimte te geven om zichzelf te zijn en te experimenteren. Zo komen ongekende talenten naar boven. We streven ernaar dat elke deelnemer zichzelf gezien en gehoord voelt. Vanuit een sfeer van vertrouwen, samen zijn en mooie dingen creƫren.
De Muziekontmoeting van Muzelinck wordt mede mogelijk gemaakt door het Rabobank Coƶperatiefonds.

Aanmelden?
De muziekontmoeting is kosteloos. Aanmelden gaat via een zorgaanbieder. Voor meer informatie en aanmelden:
Angelique Alma: 06 29640058 / angelique.alma@muzelinck.nl

Openingstijden Muziekontmoeting
De Muziekontmoeting is elke maandag geopend van 14.00-15.30 uur (m.u.v. schoolvakanties).
Locatie: Raadhuislaan 18, 5341 GM Oss