Ontmoetingsatelier iStock-1153173772.jpg

Ontmoetingsatelier

Het Ontmoetingsatelier bij Muzelinck is er voor iedereen die graag creatief bezig is of iets met muziek wil gaan doen. We beschikken over een teken en schilderatelier, een keramiekatelier, een atelier waar je o.a. kunt edelsmeden en er zijn volop mogelijkheden om met muziek aan de slag te gaan. Je bepaalt zelf wat je wilt gaan doen en niets hoeft. Het atelier is er echt voor iedereen, dus ook voor mensen met dementie, hersenletsel, psychosociale problematiek of voor mensen die in een rouwproces zitten. Bezig zijn in ons Ontmoetingsatelier biedt rust en ontspanning en draagt bij aan zingeving. Het is niet nodig om ervaring te hebben met kunstzinnige of muzikale activiteiten.

De belangrijkste voorwaarde voor Muzelinck is iedereen de ruimte te geven om zichzelf te zijn en te experimenteren. Zo komen ongekende talenten naar boven.

We streven ernaar dat elke deelnemer zichzelf gezien en gehoord voelt. Vanuit een sfeer van vertrouwen samen zijn en mooie dingen creëren.

Het Ontmoetingsatelier is elke woensdag geopend van 10.00-14.00 uur (m.u.v. schoolvakanties).
Locatie: Raadhuislaan 18, 5341 GM Oss

Voor vragen: mail naar pim.frissen@muzelinck.nl

Loop eens binnen en kom vrijblijvend kennis maken met het Ontmoetingsatelier. Wil je in de toekomst gebruik maken van ons Ontmoetingsatelier, dan betaal je € 5,00 per keer. Vooraf inschrijven is niet nodig. Je bent altijd welkom!