Fantastival 2.jpg

Evenementen

De evenementen Fantastival en de Osse Nacht bieden beide een podium voor alle amateurbeoefenaars in Oss. We ontwikkelen beide evenementen door als evenementen waarbij de ontmoeting en het inzetten van de verbeelding centraal staat.

Fantastival

Fantastival is een unieke samenwerking tussen vele betrokkenen. Het festival wordt elk jaar in opdracht van de gemeente Oss georganiseerd en gecoördineerd door Muzelinck. Bij elke editie is er een enthousiaste medewerking van culturele amateurgezelschappen uit de gemeente Oss en komen er professionele straatartiesten uit binnen- en buitenland om mensen in contact te brengen met verschillende vormen van cultuur.
Koren, muziekgezelschappen, toneelverenigingen, dans- en balletscholen, beeldend kunstenaars, culturele instellingen en niet te vergeten heel veel vrijwilligers melden zich ieder jaar aan om hier aan bij te dragen. Fantastival staat garant voor een gezellige sfeer maar ook verrassing, interactie en kwaliteit zijn belangrijk, waarbij de straat het grootste podium is.

De volgende Fantastival staat gepland op 19 september 2021. Vanwege de coronamaatregelen is het op dit moment nog niet definitief of Fantastival in 2021 door kan gaan.

Fantastival 2019 1.jpg

Muzelinck en Theater De Lievekamp presenteren: De Osse Nacht

Een avond en een stukje nacht vol muziek, theater en dans op verschillende podia in een ontspannen ‘festivalsfeer’. De Osse Nacht is een kunstfestival dat een podium biedt aan zoveel mogelijk amateurkunstenaars uit Oss en omgeving. Voor iedereen die wil beleven, optreden, zijn/haar talent wil laten zien, zich wil laten verrassen en vooral wil genieten van verschillende kunstvormen.

De bezoekers worden getrakteerd op een diversiteit aan optredens; van klassieke muziek tot punkmuziek, van linedance tot buikdanseressen, theater, poëzie, kunstexposities en nog veel meer!
Het is dé plek van ontmoeting voor alle verschillende amateurkunstenaars die onze regio rijk is.
Van beginners tot gevorderden en van solisten tot groepen, iedere creatieveling kan zich presenteren en laat zich zeker ook inspireren.

De Osse Nacht vindt jaarlijks in juni plaats bij Muzelinck en Theater De Lievekamp. I.v.m. de coronamaatregelen is het nog niet duidelijk of De Osse Nacht in juni 2021 weer kan plaatsvinden.

De Osse Nacht 5.jpg