Toontje Hoger

Toontje hoger

Muziek
Doelgroep
Kinderen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Praktische informatie:

  • Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om je in te schrijven.
  • Voor jaarcursisten van Muzelinck (t/m 20 jaar) is deelname aan deze samenspelgroep tegen een gereduceerd tarief van € 25,--
  • Wanneer je geen les volgt bij Muzelinck, dan is het ook mogelijk om deel te nemen. In dat geval zijn de kosten € 105,00.
  • De lessen worden gegeven op woensdag van 18.00-18.40 uur.

Wat is er nou leuker dan samen muziek maken? Je bent van harte welkom! En neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Deze samenspelgroep is voor leerlingen vanaf het tweede lesjaar. We spelen lekker samen in een plezierige groep. Dat doen we al meerstemmig, en vaak staan er bekende liedjes op de lessenaar. Maar ook hippe muziek staat op het programma.

Samenspelen helpt bij je instrumentale en muzikale ontwikkeling. Je leert instrumentale vaardigheden gebruiken, een beetje theorie, luisteren naar elkaar, maar ook leren van elkaar.

Toontje Hoger is niet geschikt voor koperblazers en slagwerkers.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!