Margret Bekkers Osse Nacht 2019.jpg

Margret Bekkers

Muziek
Margret_Bekkers.jpg

Margret Bekkers is op verschillende vlakken bij Muzelinck werkzaam.

Zij geeft al jaren blokfluit-, piano- en ensemblelessen (samenspelgroep gevorderden, oude muziekensemble, blokfluitensemble). Bij voorspeelavonden is ze altijd actief en ze organiseert jaarlijks het succesvolle en spannende Halloweenconcert.

Haar cursisten nemen regelmatig deel aan blokfluitdagen in Nederland, maar ook over de grens. Ze begeleidt de cursisten graag op piano en clavecimbel wat een toegevoegde waarde geeft en is gespecialiseerd in oude muziek. Daarvoor volgde ze, na een dubbele conservatoriumstudie (blokfluit en piano, conservatorium Tilburg), privelessen bij leden van het Amsterdam Loeki Stardust Quartet (Amsterdam).

Ook is ze een dag per week projectmedewerker bij Muzelinck; in die functie organiseert ze grotere projecten, proef- en probeerdagen en is ze verantwoordelijk voor rapportage- en examentrajecten.

Daarnaast is ze als vaste ervaren pianobegeleidster verbonden aan een aantal koren; ze geeft daarmee concerten in binnen- en buitenland en werkt regelmatig mee aan opnames.