Sterrenmix

Sterrenmix

Muziek
Doelgroep
Kinderen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Praktische informatie:

  • Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om je in te schrijven.
  • Voor jaarcursisten van Muzelinck (t/m 20 jaar) is deelname aan deze samenspelgroep tegen een gereduceerd tarief van € 25,--
  • Wanneer je geen les volgt bij Muzelinck, dan is het ook mogelijk om deel te nemen. In dat geval zijn de kosten € 105,00.
  • De lessen worden gegeven op maandag van 18.30-19.10 uur.

Ga jij voor het eerst een muziekinstrument bespelen of ben je al een tijdje bezig? En lijkt het je leuk om dat samen met anderen te doen? Sluit je dan aan bij dit samenspel voor beginners. Alle instrumenten mogen meedoen! Voor slagwerk is beperkt plaats.

Samen spelen is niet alleen ontzettend leuk, je leert er ook veel van. Bovendien krijg je ritme- en gehoortraining en leer je luisteren naar elkaars instrumenten. We spelen allerlei soorten muziek. Doe je ook mee?

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!