Foto's musicalcursus    003.jpg

Musical (12-15 jaar)

Theaterschool Oss
Doelgroep
Jongeren

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Praktische informatie:

  • Het cursusgeld bedraagt € 292,00 euro voor 30 lessen.
  • De leslocatie is bij Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.
  • De lessen worden gegeven op woensdag.
  • De lestijd is van 19.00 - 20.30 uur.
  • Deze cursus start op 13 september 2023.
  • De lessen worden gegeven door Kevin Jansen en Kim Homburg.

Hou je van zingen, dansen én toneel spelen? Droom je van optreden op een echt podium? Kom je dan lekker uitleven bij MUSICAL! Elke week krijg je les van enthousiaste docenten in dans, zang en toneel. Je leert en durft steeds meer doordat we je stap voor stap meenemen in het musical vak. In de lessen maken we gebruik van liedjes en scenes uit bekende musicals.

In het cursusjaar bezoeken we samen een theatervoorstelling bij De Lievekamp en krijgen we daar een kijkje achter de schermen. Aan het einde van deze cursus sta jij te schitteren in een mooie presentatie in het theater.

Schrijf je in en word onze nieuwe musicalster!

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Stichting Leergeld Oss Bernheze biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Stichting Leergeld helpt je graag verder!

Theaterschool Oss

Theaterschool Oss is een samenwerking tussen theater De Lievekamp en Muzelinck.
Samen bieden we nieuwe cursussen en workshops op het gebied van theater en gedurende het hele seizoen wordt het aanbod van Theaterschool Oss uitgebreid. Denk aan rondleidingen in het theater en inspiratiesessies op het gebied van theatertechniek. Deze extra activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen zijn los van het musical lesprogramma te volgen.

Theaterschool Oss promofoto t.b.v. website KLEIN.jpg