Foto's musicalcursus    021

Kevin Jansen

Muziek
Dans
Theaterschool Oss
Kevin Jansen zwart wit foto

Kevin Jansen is afgestudeerd richting Musicaltheater en heeft gestudeerd aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Sindsdien is hij zowel werkzaam als docent musical als zang- en dansdocent. Daarnaast heeft hij ook de zang coach opleiding afgerond bij Vocal Center.

Bij Muzelinck geeft Kevin musical-, zang- en danslessen. Tevens begeleidt hij het kinderkoor Vocal Kids en verzorgt hij namens Muzelinck de musical- en danslessen voor KODOSS in de Schadewijk.

Naast het lesgeven heeft Kevin ook verschillende Dinnershows gedaan bij Studio26 en was hij te zien in verschillende musicals. Komend theater seizoen, ‘24/‘25, zal hij te zien zijn in de musical Bumba en het Verjaardagsboek van Studio100!

Kevin werkt vol passie en plezier en wilt graag tot het uiterste met je gaan. Eén ding is zeker: in zijn lessen verveel je je nooit!

Bij de zanglessen van Kevin wordt er aandacht besteed aan de volgende aspecten:

  • Zangtechniek: je leert doormiddel van technieken hoe je het beste met je stem kan omgaan en gezond blijft zingen. We gaan samen op zoek naar jou knelpunten en zullen deze samen oplossen aan de hand van tips en tricks. We werken aan alle aspecten van het zingen en doen dat, vooral terwijl jij zingt. We passen dan ook het geleerde toe in jou eigen gekozen repertoire. (Pop, Rock & Musical). Kevin speelt geen bladmuziek, maar werkt met een speciaal muziekprogramma.
  • Interpretatie: We werken aan het vertellen van een lied. Wat betekend het liedje voor jou? Wat merk je erbij? Welke emoties roepen er bij je op? Hoe wil je het liedje zingen en hoe wil je dat dit overkomt op het publiek? Samen gaan we op zoek naar wat jij wilt!
  • Repertoire opbouw: We werken samen aan het opbouwen van repertoire. We gaan op zoek naar songs die lekker bij je stem passen en die je tof vind om te zingen. Veiligheid en plezier zijn hierin erg belangrijk. Niks moet alles mag!

Alle niveaus zijn welkom!