piano 1 -947228328.jpg

Piano

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Bernheze Oss

De piano ziet er prachtig uit, klinkt prachtig én je kunt er meerdere tonen tegelijk mee spelen. Daar heb je anders een heel orkest voor nodig! Maar de piano is ook heel geschikt als begeleidingsinstrument en te combineren met elk ander instrument… Én de menselijke stem natuurlijk. Als je piano kunt spelen, kun je bovendien ook gemakkelijker alle andere toetsinstrumenten bespelen, zoals keyboard, synthesizer en klavecimbel. Je leert het allemaal tijdens deze cursus. Heb je nog meer redenen nodig?

Voor deze cursus moet je minimaal 6 jaar zijn. Voor jonge kinderen is het wel van belang dat de ouders hen thuis begeleiden.


Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.

Deze les wordt op verschillende locaties gegeven.
Kies bij het inschrijven voor de locatie waar je deze les wilt volgen.

In gemeente Oss geven we ook les op locatie in Geffen.

In gemeente Bernheze geven we les op locatie in Heesch en Heeswijk-Dinther.

Tarieven gemeenten Oss en Bernheze

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!