Sven Westervoorde in actie.jpg

Sven Westervoorde

Muziek
Sven Westervoorde.jpg

Tijdens zijn middelbare schooltijd werdt hij al razend enthousiast van de muzieklessen en schoolconcerten van zijn muziekdocent Frits Maters. Muziek maken geeft hem veel plezier en voldoening. Het was daarom ook direct duidelijk dat hij naar het conservatorium wilde, met succes.

Sven is een veel gevraagde toetsenist en heeft al met vele artiesten mogen optreden zoals:

Nielson, Gers Pardoel, Suzan & Freek, Guus Meeuwis, Pascal Jakobsen(Bløf), Sanne Hans(Miss Montreal), Acda en De Munnik, Glennis Grace, Nick & Simon, Jan Smit, Tino Martin, Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Berget Lewis, Dries Roelvink, Lange Frans & Baas B en vele anderen.

Ook is hij op radio & televisie te zien/horen tijdens optredens bij de bekende radioshows (3FM, Q-music, Radio 538 etc.) en talkshows (DWDD, RTL late night etc.) en heeft hij al op vele podia en festivals in Nederland en België gespeeld. (Paradiso, Groots met een zachte G, Concert at Sea, De Vrienden van Amstel LIVE etc.)

Sven: “Nu is het tijd om de ervaring en kennis dat ik heb opgedaan door te geven. Ik wil studenten hetzelfde enthousiasme en plezier meegeven dat ik krijg van het muziek maken”.