IMG_7993.original Junior band

Junior band

Muziek
Doelgroep
Kinderen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Praktische informatie:

  • Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om je in te schrijven.
  • Voor jaarcursisten van Muzelinck (t/m 20 jaar) is deelname aan deze samenspelgroep tegen een gereduceerd tarief van € 25,--
  • Wanneer je geen les volgt bij Muzelinck, dan is het ook mogelijk om deel te nemen. In dat geval zijn de kosten € 105,00.
  • De lessen worden gegeven op maandag van 19.00-19.40 uur.

Helemaal uit je dak gaan in onze band: hoe leuk is dat? Ben je een tweede of derde jaars leerling, speel je graag samen en vind je het geweldig om op te treden? Dan is deze cursus iets voor jou!

Toetsenisten, instrumentalisten, elektrisch-gitaarspelers, drummers, blazers en zangers: ze zijn allemaal welkom. Door te oefenen en samen te spelen met je eigen bandje, ervaar je wat het is om samen muziek te maken en daar vooral veel plezier in te hebben.

Je gaat ook aan de slag met je eigen bandsound, je leert muziek te interpreteren en je krijgt tal van praktische podiumtips.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!