Samenspel_gevorderden-498129995.jpg

Jeugdorkest VIP

Muziek
Doelgroep
Kinderen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Praktische informatie:

  • Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om je in te schrijven.
  • Voor jaarcursisten van Muzelinck (t/m 20 jaar) is deelname aan deze samenspelgroep tegen een gereduceerd tarief van € 25,--
  • Wanneer je geen les volgt bij Muzelinck, dan is het ook mogelijk om deel te nemen. In dat geval zijn de kosten € 105,00.
  • De lessen worden gegeven op maandag van 19.30 uur tot 20.10 uur.

Ben je gevorderd op je instrument en heb je langer dan 4 jaar les daarop/ minimaal B-niveau dan is het Muzelinck Jeugd Ensemble een geschikt ensemble voor je, waar je samenspeelt met andere strijkers, houtblazers en toetsenisten ( minimaal C-niveau), in een kleinere bezetting.

Met veel enthousiasme en speelplezier werken we naar een aantal optredens toe. De muziek is leuk om te spelen en uitdagend genoeg om op te oefenen. Dirigent Elly Brouwers zorgt voor een fijne sfeer waarin je je thuis voelt en waarbij ondertussen goed gewerkt wordt. Kom zeker eens langs om mee te spelen! Er zal er een kleine auditie zijn om te kijken of het niveau past binnen de groep.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!