Dwarsfluit 1094103876.jpg

Dwarsfluit

Muziek
Doelgroep
Kinderen, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Praktische informatie:

  • Je moet voor deze cursus minimaal 8 jaar oud zijn.
  • Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om je in te schrijven.
  • De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.
  • De lessen worden gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.
  • Je kunt ook eerst een proefles (20 minuten) nemen; € 21,00 t/m 20 jaar en € 25,00 voor volwassenen.
  • Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven; € 102,00 t/m 20 jaar en € 124,00 voor volwassenen.
  • Wanneer je linksboven klikt op de locatie waar je de lessen wilt volgen, dan verschijnen alle lesmogelijkheden.

De dwarsfluit behoort tot de houten blaasinstrumenten. Je kunt er heel mooi vloeiende melodieën op spelen. En als je denkt dat de dwarsfluit alleen voor klassieke muziek is, heb je het mis. In allerlei ensembles, harmonieorkesten en symfonieorkesten kom je dit veelzijdige instrument tegen. Pop, rock, jazz: het kan allemaal!

Naast een behoorlijke dosis enthousiasme heb je natuurlijk ook een dwarsfluit nodig. De lengte van je vingers en de stand van je tanden zijn hierbij belangrijk. Voor jonge kinderen is er de kinderfluit, omdat hun armen nog niet lang genoeg zijn voor de ‘normale’ dwarsfluit. Voordat je begint, kun je daarom het beste even met je dwarsfluitdocent overleggen.

Tarievenlijst gemeente Oss

Tarievenlijst gemeente Bernheze


Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Stichting Leergeld Oss Bernheze biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Stichting Leergeld helpt je graag verder!