Jef_Geerinckx_2.jpg

Jef Geerinckx

Muziek
Jef_Geerinckx_2.jpg

Jef Geerinckx (Bladel, 1965) volgde zijn muziekopleiding aan het Brabants Conservatorium. Na het behalen van het diploma Docerend Musicus bij Hannie Barendrecht studeerde hij af bij Raymond Delnoye voor het diploma Uitvoerend Musicus. Hij was jarenlang als fluitist en piccoloist verbonden aan de Koninklijke Militaire Kapel in Den Haag en trad veel op met zijn kamermuziekensembles, van fluit-harp duo tot pianotrio en blaassextet.
Daarnaast is hij steeds bij meerdere muziekscholen werkzaam geweest, waaronder De Nieuwe Veste in Breda en MiK in Schijndel (nog steeds) en tot voor kort De Muzerije in ’s-Hertogenbosch.. Als ervaren musicus uit de wereld van Harmonie en Fanfare (HaFa) werkte hij ook regelmatig als repetitor en was hij dirigent van meerdere (jeugd-) harmonieorkesten. Ook de zijstap naar naschoolse muzieklessen , theorielessen en allerlei muziekprojecten zijn hem niet vreemd, zeker niet nadat hij ook de deeltijd-Pabo volgde en zo veel ervaring opdeed in het basisonderwijs.

Het is vooral zijn drijfveer om iedere individuele leerling zo veel mogelijk op zijn/haar eigen niveau en met zijn eigen wensen optimaal te stimuleren en om zo de liefde voor het musiceren uit te dragen.

E-mail rechtstreeks naar docent voor info of vragen:
jefgeerinckx@muziekschoolshertogenbosch.nl of bel naar: 06-46348558.