Blokfluit 1 _154948395.jpg

Blokfluit

Muziek
Doelgroep
Kinderen, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Praktische informatie:

  • Je moet voor deze cursus minimaal 5 jaar oud zijn.
  • Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om je in te schrijven.
  • De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.
  • De lessen worden gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.
  • Je kunt ook eerst een proefles (20 minuten) nemen; € 21,00 t/m 20 jaar en € 25,00 voor volwassenen.
  • Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven; € 102,00 t/m 20 jaar en € 124,00 voor volwassenen.
  • Wanneer je linksboven klikt op de locatie waar je de lessen wilt volgen, dan verschijnen alle lesmogelijkheden.

De blokfluit is een houten blaasinstrument: een soort buis die aan één uiteinde gedeeltelijk afgesloten wordt door een blok, vandaar de naam! De blokfluit komt uit een familie met verschillende types, grootten en klanksoorten. Je start bij ons meestal op de sopraanblokfluit. Na een tijdje kun je eventueel overstappen op de altblokfluit.

Wanneer je bekend bent met deze twee types (greepwijze en notatie), ontstaat er een wereld aan mogelijkheden. Je kunt in een grote groep spelen (sopraan, alt, tenor en bas), maar ook in een klein groepje aan je samenspel werken, bijvoorbeeld onder begeleiding van piano of klavecimbel. Het is aan jou!

Tarievenlijst gemeente Oss

Tarievenlijst gemeente Bernheze

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Stichting Leergeld Oss Bernheze biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Stichting Leergeld helpt je graag verder!