Zang band-1061326244.jpg

Zang

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Er wordt aandacht besteed aan stemtechniek: hoe kun je zo goed mogelijk met je stem omgaan en hoe kun je met zo min mogelijk moeite een zo groot, zo mooi mogelijk en vooral bij jou passend geluid maken? Je krijgt direct toepasbare tips waarmee je meteen resultaat ziet (en hoort!). Met behulp van oefeningen en met gebruik van liedjes zijn de mogelijkheden van je stem uit te breiden.
Je mag zelf kiezen welk repertoire je zingt, alles is mogelijk (ook klassiek)!
Dus wil je heerlijk zingen, je eigen repertoire kiezen (of hulp daarbij krijgen), wil je misschien wel optreden voor publiek?
Vind je het interessant om ook iets te leren van microfoontechniek? Schrijf je dan in voor zang!

De minimumleeftijd om te beginnen is 6 jaar.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.

Deze les wordt gegeven op locatie Muzelinck, Raadshuislaan 18 in Oss.

Tarievenlijst gemeente Oss

Tarievenlijst gemeente Bernheze

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.


Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!