viool shutterstock_328198967.jpg

Viool

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Bernheze Oss

De viool behoort tot de strijkinstrumenten. Je bespeelt het dus met een strijkstok. Viool is een uitgesproken melodie-instrument, waar je de prachtigste klanken uit tovert. We beginnen natuurlijk eenvoudig, maar je maakt al snel vorderingen. En vioolspelen is leuk in je eentje, maar nog leuker samen met andere instrumentalisten. Klassieke muziek? Prachtig! Populaire muziek? Ook natuurlijk! En er zijn violen in verschillende grootten, het maakt dus niet uit of je groot of klein bent. Wat een veelzijdig instrument!

Voor deze cursus moet je minimaal 4 jaar zijn.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.

Deze les wordt op verschillende locaties gegeven.
Kies bij het inschrijven voor de locatie waar je deze les wilt volgen.

In gemeente Bernheze geven we les op locatie in Heesch en Heeswijk-Dinther.

Tarievenlijst gemeente Oss

Tarievenlijst gemeente Bernheze

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!