Turkse zang iStock-1155122710 website.jpg

Turkse zang

Muziek
Doelgroep
> 12 jaar

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Zing je in de Turkse taal en wil je je daar verder in ontwikkelen, dan ben je bij Muzelinck aan het juiste adres!
Naast de specifieke kenmerken van in het Turks zingen, zoals de typische toonladders en versieringen die in die muziek gebruikt worden, komen ook algemene aspecten van het zingen aan bod, waaronder de juiste ademhaling en gehoorontwikkeling. In de lessen leer je ook je stem beter te gebruiken.
De docent begeleidt je, afhankelijk van de gekozen stijl, op gitaar, saz of ud. Vanaf 12 jaar kan je de lessen Turkse zang volgen.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.

Deze les wordt gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.