Keyboard 1 - 1149777299.jpg

Keyboards

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Bernheze Oss

Droom jij ervan om in je eigen band te spelen? Misschien wel als keyboardsspeler! Meld je dan aan voor deze cursus.

Je leert tijdens deze cursus veel meer dan spelen met automatische begeleiding, zoals de meeste mensen dat kennen. Vanaf het begin leer je om ‘pianistisch’ te spelen. Dat heb je namelijk ook nodig voor de synthesizer, de (digitale) piano, het workstation en de sampler: allemaal instrumenten die tijdens de lessen voorbijkomen. En wat dacht je spelen in een band? Daarvoor moet je echt zelf kunnen spelen!

Als je het over keyboards hebt, dan heb je het ook over muziek maken met behulp van de computer. De mogelijkheden die de verschillende programma’s tegenwoordig bieden, zijn te gek! Tijdens de lessen komt dit op verschillende manieren voorbij.

Voor deze cursus moet je minimaal 6-7 jaar zijn.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.
Deze les wordt op verschillende locaties gegeven.
Kies bij het inschrijven voor de locatie waar je deze les wilt volgen.

In gemeente Bernheze geven we les op locatie in Heesch en Heeswijk-Dinther.

Tarievenlijst gemeente Oss

Tarievenlijst gemeente Bernheze

Verschillende lesmogelijkheden
Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om in te schrijven voor de jaarcursus. De startdatum, lesdag en lestijd worden samen met jou afgesproken. Dit is afhankelijk van het rooster van de docent en van jouw agenda. Je betaalt voor de lessen vanaf het moment van deelname tot en met het einde van het cursusjaar.

Je kunt ook eerst een proefles nemen. Een proefles van 20 minuten kost € 19,00 voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar en € 24,00 voor volwassenen.

Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; je krijgt dan 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven. De kosten hiervoor bedragen € 92,00 voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar en € 112,00 voor volwassenen.

Inschrijven:
Wanneer je linksboven klikt op de locatie waar je de lessen wilt volgen, dan verschijnen alle lesmogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: contact@muzelinck.nl of 0412-623727.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!