Keyboard 1 - 1149777299.jpg

Keyboards

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Bernheze Oss

Droom jij ervan om in je eigen band te spelen? Misschien wel als keyboardsspeler! Meld je dan aan voor deze cursus.

Je leert tijdens deze cursus veel meer dan spelen met automatische begeleiding, zoals de meeste mensen dat kennen. Vanaf het begin leer je om ‘pianistisch’ te spelen. Dat heb je namelijk ook nodig voor de synthesizer, de (digitale) piano, het workstation en de sampler: allemaal instrumenten die tijdens de lessen voorbijkomen. En wat dacht je spelen in een band? Daarvoor moet je echt zelf kunnen spelen!

Als je het over keyboards hebt, dan heb je het ook over muziek maken met behulp van de computer. De mogelijkheden die de verschillende programma’s tegenwoordig bieden, zijn te gek! Tijdens de lessen komt dit op verschillende manieren voorbij.

Voor deze cursus moet je minimaal 6-7 jaar zijn.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De dag en tijd waarop je les hebt spreek je af in overleg met je docent.
Deze les wordt op verschillende locaties gegeven.
Kies bij het inschrijven voor de locatie waar je deze les wilt volgen.

In gemeente Bernheze geven we les op locatie in Heesch en Heeswijk-Dinther.

Tarieven gemeenten Oss en Bernheze

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!