Samenspel_gevorderden-498129995.jpg

Jeugdorkest VIP

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Ben je gevorderd op je instrument en heb je langer dan 4 jaar les daarop/ minimaal B-niveau dan is het Muzelinck Jeugd Ensemble een geschikt ensemble voor je, waar je samenspeelt met andere strijkers, houtblazers en toetsenisten ( minimaal C-niveau), in een kleinere bezetting.

Met veel enthousiasme en speelplezier werken we naar een aantal optredens toe. De muziek is leuk om te spelen en uitdagend genoeg om op te oefenen. Dirigent Elly Brouwers zorgt voor een fijne sfeer waarin je je thuis voelt en waarbij ondertussen goed gewerkt wordt. Kom zeker eens langs om mee te spelen, je kunt 3 x uitproberen of het iets voor je is. Ook zal er een kleine auditie zijn om te kijken of het niveau past binnen de groep.

Deelname aan deze samenspelgroep kost voor jaarcursisten van Muzelinck (t/m 20 jaar) € 50,00.
Wanneer je geen les volgt bij Muzelinck, dan is het ook mogelijk om deel te nemen. In dat geval zijn de kosten € 120,00.

De lessen worden gegeven op donderdag van 19.30-20.10 uur op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!