Edelsmeden-1135470367.jpg

Edelsmeden

Beeldende kunst
Doelgroep
Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Sieraden zijn vaak een uiting van jezelf. Dus waarom zou je ze niet zelf ontwerpen en maken? Als dat je iets lijkt, is deze cursus iets voor jou.

Je leert alles over vorm, kleur, compositie en de symboliek van sieraden. Daarnaast bespreken we verschillende technieken, zoals zagen, solderen en hameren (drijven). Je werkt bovendien met verschillende materialen, zoals metaal, hout, kunststof en papier. Zo ontdek je welk materiaal het beste bij je ontwerp past.


Deze cursus is interessant voor zowel de beginner als de gevorderde cursist. Ben je nieuwsgierig, maar twijfel je nog? Kom dan een proefles doen! Stuur een mailtje naar contact@muzelinck.nl of bel ons wanneer wij geopend zijn naar 0412 623 727 om je aan te melden.

De lessen worden gegeven op locatie Muzelinck, Raadshuislaan in Oss.

Lesdag is donderdagochtend van 09.45 uur tot 12.15 uur.

Deze cursus is reeds gestart, maar het is mogelijk om nog in te stromen (indien er plaats is). Vraag naar de mogelijkheden.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk.

De cursusprijs is exclusief materiaal.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.
.