Dwarsfluit 1094103876.jpg

Dwarsfluit

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

De dwarsfluit behoort tot de houten blaasinstrumenten. Je kunt er heel mooi vloeiende melodieën op spelen. En als je denkt dat de dwarsfluit alleen voor klassieke muziek is, heb je het mis. In allerlei ensembles, harmonieorkesten en symfonieorkesten kom je dit veelzijdige instrument tegen. Pop, rock, jazz: het kan allemaal!

Naast een behoorlijke dosis enthousiasme heb je natuurlijk ook een dwarsfluit nodig. De lengte van je vingers en de stand van je tanden zijn hierbij belangrijk. Voor jonge kinderen is er de kinderfluit, omdat hun armen nog niet lang genoeg zijn voor de ‘normale’ dwarsfluit. Voordat je begint, kun je daarom het beste even met je dwarsfluitdocent overleggen.

Je moet voor deze cursus minimaal 8-9 jaar oud zijn.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.
Deze les wordt gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Tarieven gemeenten Oss en Bernheze


Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!