Dwarsfluit 1094103876.jpg

Dwarsfluit

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

De dwarsfluit behoort tot de houten blaasinstrumenten. Je kunt er heel mooi vloeiende melodieën op spelen. En als je denkt dat de dwarsfluit alleen voor klassieke muziek is, heb je het mis. In allerlei ensembles, harmonieorkesten en symfonieorkesten kom je dit veelzijdige instrument tegen. Pop, rock, jazz: het kan allemaal!

Naast een behoorlijke dosis enthousiasme heb je natuurlijk ook een dwarsfluit nodig. De lengte van je vingers en de stand van je tanden zijn hierbij belangrijk. Voor jonge kinderen is er de kinderfluit, omdat hun armen nog niet lang genoeg zijn voor de ‘normale’ dwarsfluit. Voordat je begint, kun je daarom het beste even met je dwarsfluitdocent overleggen.

Je moet voor deze cursus minimaal 8-9 jaar oud zijn.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.
Deze les wordt gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Tarievenlijst gemeente Oss

Tarievenlijst gemeente Bernheze

Verschillende lesmogelijkheden
Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om in te schrijven voor de jaarcursus. De startdatum, lesdag en lestijd worden samen met jou afgesproken. Dit is afhankelijk van het rooster van de docent en van jouw agenda. Je betaalt voor de lessen vanaf het moment van deelname tot en met het einde van het cursusjaar.

Je kunt ook eerst een proefles nemen. Een proefles van 20 minuten kost € 19,00 voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar en € 24,00 voor volwassenen.

Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; je krijgt dan 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven. De kosten hiervoor bedragen € 92,00 voor kinderen en jongeren t/m 20 jaar en € 112,00 voor volwassenen.

Inschrijven:
Wanneer je linksboven klikt op de locatie waar je de lessen wilt volgen, dan verschijnen alle lesmogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: contact@muzelinck.nl of 0412-623727.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.


Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!