Blokfluit_volwassenen.jpg

Blokfluitensemble

Muziek
Doelgroep
Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Speel je blokfluit? En wil je graag eens in homogeen ensembleverband met andere blokfluitisten samenspelen? Meld je dan aan voor deze cursus.

Het blokfluitensemble bestaat uit volwassen cursisten. Zij musiceren in basisbezetting op sopraan-, alt-, tenor- en basblokfluiten. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden. Niveauverbreding vinden we belangrijk, maar het plezier in samenspel staat altijd voorop. Het materiaal waarmee we werken varieert van oud-Italiaanse muziek tot en met moderne composities.

Uiteraard houden we het niet alleen bij de lessen op maandagavond. We verzorgen jaarlijks diverse optredens binnen en buiten Muzelinck. Ook staat er deelname aan samenspeldagen in binnen- en buitenland op het programma.

De lessen worden gegeven op maandag van 19.30 -20.30 uur op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Het cursusgeld bedraagt 412,00 euro voor 36 lessen.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken..