Blazersensemble.jpg

Blazersensemble

Muziek
Doelgroep
Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Bespeel je een blaasinstrument en lijkt het je leuk om samen met andere beginnende volwassenen muziek te maken? Heb je al wel les op het instrument van je dromen maar heb je nog behoefte aan samenspel? Doe dan mee met het blazersensemble voor beginners op de donderdagavond van 17.45 - 18.30 uur.

Het maakt niet uit welk blaasinstrument je bespeelt; alle blaasinstrumenten zijn welkom. Het is wel belangrijk dat je al basisvaardigheden op je instrument hebt geleerd die je in dit blazersensemble in de praktijk kunt brengen.

De muziekkeuze sluit aan bij de wens en smaak van de muzikanten en we zoeken samen naar een gevarieerd repertoire. Het plezier in samenspelen is het allerbelangrijkst.

Het cursusgeld bedraagt 232,00 euro voor 18 lessen.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.