cello 1 -1028983380.jpg

Lydia Kordonia

Muziek
Lydia.jpeg

Het unieke geluid van de cello maakte al indruk op me vanaf de eerste keer dat ik ernaar luisterde. Door cello te spelen, ontdekte ik hoe mooi de muziekwereld is en het werd al snel een integraal onderdeel van mijn leven. Jaren later deed ik mijn bachelor studie aan het Utrechts Conservatorium en mijn master in Tilburg. Ik heb gewerkt in orkest- en ensembleprojecten in de klassieke wereld maar ook in andere muziekstijlen. Dit gaf me de kans om samen met andere mensen te spelen en mijn passie voor muziek te delen. Muziekles geven is een andere manier om deze verbinding te voelen.
Ik heb ervaring in het lesgeven aan mensen van alle leeftijden. Ik vind het belangrijk om een omgeving te creëren waarin de leerling op een creatieve, motiverende en leuke manier het instrument kan leren spelen. Ik zoek altijd naar een aanpak die past bij de behoefte van de leerling.
Ben je geïnteresseerd om meer over de cello te leren, verschillende soorten muziek te ontdekken en op een creatieve manier plezier te hebben? Meld je aan voor een proefles!