De Osse muziekverenigingen

- presenteren -

Nieuw Talent Orkest

OSS

Ontdek het plezier van samen muziek maken

Samen een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen!

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

Op 26 augustus 2024 starten we in samenwerking met de Osse muziekverenigingen een superleuk muziekproject voor volwassenen: Nieuw Talent Orkest Oss. In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Ervaren muzikanten van de muziekverenigingen ondersteunen tijdens de repetities.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

Doe ook mee!
De verenigingen zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders helpen we je daarbij. Verder krijg je een complete lesmap. Meer dan 4.000 Nieuw Talent Orkest muzikanten in Nederland gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Repetitiedata:
De eerste keer duurt de repetitie van 19.30 - 21.45 uur, daarna altijd van 19.30 - 21.30 uur.
Maandag 26 augustus
Maandag 2 september
Maandag 9 september
Maandag 16 september
Maandag 23 september
Maandag 30 september
Maandag 7 oktober
Maandag 14 oktober
-- (herfstvakantie)
-- (geen les i.v.m. Halloweenconcert bij Muzelinck)
Maandag 4 november
Maandag 11 november

We sluiten de repetitie af met een gezamenlijk concert. Dit zal plaatsvinden bij Muzelinck tijdens De Osse Nacht op zaterdag 16 november (in de avond).

Locatie:
Theaterzaal De Linck (Muzelinck), Raadhuislaan 18 in Oss
Kosten:
€ 99,- per persoon voor het hele project

Start: maandag 26 augustus, bij Muzelinck

Voor meer informatie en aanmelden: Muzelinck, 0412 - 623727 of nieuwtalentorkestoss@muzelinck.nl

Opgeven kan nog tot 18 augustus 2024.
Let op! Vanwege de enorme belangstelling kunnen wij op dit moment niet meer garanderen dat je deel kunt nemen. Maar schrijf vooral nog in, wij gaan dan ons best voor je doen. In de week van 5 augustus bekijken wij of deelname nog mogelijk is en informeren we je zo snel mogelijk.

Doe ook mee!