8532abfc-a10c-4ae4-83c2-61f311bcea79_thumb1024 proeftuin ruwaard.jpg

Vacature Netwerkcoördinator Proeftuin Oss

Datum
12 mei 2023 09:00

Muzelinck is samenwerkingspartner van Proeftuin Oss en daarom attenderen we je graag op deze interessante vacature! Misschien is het iets voor jou? Of ken je iemand die hier interesse in zou kunnen hebben? Delen is dan fijn!

Vacature Netwerkcoördinator Proeftuin Oss

Is netwerken jou op het lijf geschreven? En wil je ook direct resultaten zien van je werk? Dan is Proeftuin Oss op zoek naar jou! Voor de Proeftuinwijken Ruwaard en Ussen in Oss zoeken zij een netwerkcoördinator die voor de nieuwe fase (2023-2025) het experiment tot optimale bloei weet te brengen. We zoeken iemand die graag verbindt & realiseert - Ben jij iemand die vanuit de wijk spreekt, denkt en werkt en hands-on kan werken? - Heb je het talent om te schakelen tussen visie en operatie in een netwerk? - Kun je sturen op resultaten? - Ben je iemand die kansen ziet en deze omzet naar initiatieven die de zorg in de wijk verbeteren? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Interesse? => Meer informatie over deze vacature

Proeftuin Oss ontvangt je brief en cv graag. Je kunt ze richten aan Lia Sandbrink (ajm.sandbrink@ggzoostbrabant.nl) en/of Marjon Vos (ma.vos@oss.nl). Bij hen kun je ook terecht voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure. Reageer uiterlijk op 25 mei 2023