kado muzelinck kaart zonderr kado.jpg

Nieuwe cursussen bij Muzelinck

Datum
9 januari 2023 09:00

Muzelinck begint 2023 vol energie

Vaak hebben mensen in het begin van een nieuw jaar zin in iets anders, iets nieuws en hebben zij goede voornemens zoals: meer tijd voor jezelf, stukje verdieping of ontspanning. Daarvoor biedt Muzelinck diverse mogelijkheden. Nieuw is bijvoorbeeld de cursus ‘Mindful-tekenen’. Dat werkt stressverlagend en je kunt je er beter door concentreren.
Zowel kinderen als volwassenen kunnen op elk gewenst moment starten met een introductiecursus op een instrument naar keuze, volwassenen (tot op hoge leeftijd) kunnen fit worden en blijven met de nieuwe cursus ‘Dans je fit’ en mensen die graag met beeldende kunst bezig zijn kunnen een stukje verdieping vinden tijdens de cursus ‘Kruip in de huid van een kunstenaar’ waar ook kunstgeschiedenis aan bod komt. Dit is slechts een greep uit de vele nieuwe mogelijkheden bij Muzelinck. Er is aanbod voor mensen van 1 tot 100 jaar!

Verwerkplaats – Verwerken van verlies op kunstzinnige wijze
Na een succesvolle pilot in november en december start Muzelinck vanaf februari 2023 met de Verwerkplaats. Tijdens vijf bijeenkomsten, die in het teken staan van wisselende rouwthema’s, wordt kunstzinnig gewerkt, zoals schilderen, tekenen, schrijven en werken met klei. De ervaring leert dat dit een helende manier is om met verlies en rouw om te gaan. We werken in een groep, omdat je op die manier zal zien dat je niet de enige bent. Je ervaart steun, herkenning en leert van elkaar.

Bekijk onderstaand het nieuwe cursusaanbod voor 2023 en vergeet niet op tijd je kaarten te kopen voor het Winterfestijn op 22 januari!

Muzelinck flyer aanbod vanaf januari 2023 DEF 8 maart jpg.jpg