kodoss afbeelding evt.jpg

Muzelinck partner van KODOSS

Datum
12 september 2022 16:00

Nieuw: wij werken samen met KODOSS!

Wat is KODOSS?

Op zaterdag 10 september was de feestelijke kick-off van KODOSS. Muzelinck is mede initiatiefnemer van KODOSS.

Na school hoeven kinderen uit de schadewijk zich niet meer te vervelen. Er is namelijk een nieuw kinderactiviteiten programma voor alle basisschoolkinderen van groep 1 tot en met groep 8. Dit heet KODOSS. KODOSS staat voor Kom, Doe en Ontdek in de Schadewijk in Oss!

KODOSS is een initiatief van gemeente Oss, Basisschool de Teugelaar, IKC Regenboog, Basisschool de Nieuwe Link, Sport Expertise Centrum (SEC), Muzelinck, ONS welzijn en het wijkcentrum Schadewijk.

Muzelinck vindt het belangrijk dat zo veel mogelijk kinderen in aanraking komen met kunst en cultuur en wil zo veel mogelijk drempels wegnemen. Ook voor de kinderen uit de Schadewijk. Zo was Muzelinck (in opdracht van de gemeente Oss) eerder al actief op IKC Regenboog. Kunstenaar Pim Frissen geeft daar al wekelijks direct na school én op school beeldende lessen vanuit Muzelinck onder de naam 'Pruts & Klooi'. Dit valt vanaf nu onder de activiteiten van KODOSS.

Verder gaat Muzelinck dit schooljaar starten met muzieklessen op basisschool De Nieuwe Link, deze lessen zijn vrij toegankelijk voor kinderen uit de schadewijk.

Voor meer informatie en diverse lessen kunt u kijken https://www.schadewijk-oss.nl/kodoss

KODOSS afbeelding kop.jpg