Werk Ans van Tol 3.jpg

Expositie Ateliergroep Ans van Tol

Datum
15 mei 2023 13:00

De ateliergroep van Ans van Tol is een huisgenoot van Muzelinck. Elke dinsdagavond maken zij gebruik van één van de ateliers bij Muzelinck. De kunstenaars uit deze groep exposeren van 15 mei tot 7 juli. Het kunstwerk op bovenstaande foto is van Ans van Tol.

Ans van Tol:
Welkom bij onze tentoonstelling van schilderijen en tekeningen gemaakt door een groep enthousiaste mensen! We zijn trots om onze kunstwerken te presenteren die zijn gemaakt met verschillende mediums zoals acryl, olieverf, soft pastel krijt, houtskool, potlood en kleurpotloden.

Onze kunstenaars hebben zich laten inspireren door diverse onderwerpen en thema's, zoals landschappen, portretten, abstracte kunst en nog veel meer. Elk kunstwerk is uniek en persoonlijk gemaakt, waardoor het zijn eigen verhaal en emotie vertelt.

We nodigen je uit om onze tentoonstelling te bezoeken en de schoonheid van onze kunstwerken te bewonderen. Het is ook mogelijk om sommige van onze kunstwerken te kopen. De expositie is te bezoeken tijdens de openingsuren van Muzelinck.

Het kunstwerk rechts op de foto is van Wilma Matthieu.

Werk Wilma Matthieu.jpg