QR scannen.jpg

Coronamaatregelen

Datum
29 november 2021 09:00

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag (26 november) informeren wij jullie over de maatregelen die bij Muzelinck zullen gelden vanaf 29 november.

Helaas moeten ook wij onze deuren om 17.00 uur sluiten. Dit betekent dat de lessen die na dit tijdstip gepland staan, niet door kunnen gaan bij Muzelinck. Eindigt jouw lestijd voor 17.00 uur, dan gaat jouw les gewoon door.

Uiteraard zijn we ook nu weer flexibel en kijken we vooral naar oplossingen en mogelijkheden. Zo gaan wij op zaterdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur open om ook dan de mogelijkheid te bieden om lessen aan te bieden.
Daarnaast zullen, indien mogelijk, een aantal lessen weer online gaan plaatsvinden.

Indien jouw les na 17.00 uur gepland staat, dan zal de docent contact met je opnemen en een passend alternatief voorstellen.

Verder geldt vanaf heden weer de mondkapjesplicht (vanaf 13 jaar) en de anderhalve meter afstand houden tot elkaar. Daarnaast vragen wij je vriendelijk om extra alert te zijn en de basisregels goed na te leven.

Nog even alles op een rij:

Vanaf 29 november gelden bij Muzelinck de volgende regels:

 • Ben je 18 jaar of ouder? Dan ben je verplicht om ons een coronatoegangsbewijs te tonen. Dit geldt voor alle bezoekers aan Muzelinck (ook wanneer je enkel even in de foyer verblijft).
 • Het is niet toegestaan om via de achteringang Muzelinck te betreden.
 • Het is verplicht om een mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar).
 • Houd je aan de algemene coronamaatregelen: regelmatig handen wassen, afstand houden, hoesten/niezen in je elleboog.
 • Houd anderhalve meter afstand van elkaar.
 • Muzelinck sluit om 17.00 uur.

Wat kan je verwachten bij een bezoek aan Muzelinck en wat verwachten wij van jou?

 • Kom binnen via de hoofdingang van Muzelinck.
 • Zorg dat je je mondkapje op hebt (wanneer je 13 jaar of ouder bent).
 • Meld je aan de balie en toon je coronatoegangsbewijs (geldt voor alle bezoekers vanaf 18 jaar).
 • Je mag pas doorlopen of plaatsnemen als een medewerker van Muzelinck je coronatoegangsbewijs heeft gescand.
 • Houd je aan de algemene regels: regelmatig handen wassen, afstand houden, hoesten/niezen in je elleboog.
 • Houd anderhalve meter afstand van elkaar.
 • Heb je na 17.00 uur les? Dan kan deze les niet doorgaan bij Muzelinck. Jouw docent neemt zo snel mogelijk contact met je op om een alternatieve les met je af te spreken. Dit kan zijn:
  * Les op een andere dag en/of tijdstip (uiteraard in overleg met jou)
  * Les op het tijdstip dat je gewend bent, maar dan online.
 • Heb wat extra geduld en begrip voor elkaar en de situatie. Het kan zijn dat je wat langer moet wachten totdat je verder kunt lopen bij Muzelinck. Houd hier rekening mee door op tijd voor je les/activiteit aanwezig te zijn. Het kan ook zijn dat jouw les nu weer online wordt gegeven of tijdelijk plaats vindt op een andere dag/tijdstip.

Heb je nog vragen of opmerkingen, mail dan aan inge.elbers@muzelinck.nl.

Wij doen ons uiterste best om onze cursisten en bezoekers zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van de nieuwe maatregelen die ons zijn opgelegd. Gelukkig kunnen we jullie nog altijd blijven ontvangen bij Muzelinck en dat doen we dan ook met liefde en plezier! We hebben er alle vertrouwen in dat we er ook nu weer samen voor zorgen dat het naleven van deze nieuwe maatregelen soepel zal verlopen en dat we er samen voor zorgen dat we met plezier kunnen bezig blijven met (muziek)kunst maken!

Bedankt voor jullie begrip en medewerking,

Team Muzelinck