gr_escapevroom-boekingssinte(3)

Scholenproject EscapeVRoom

Datum
3 april 2024 11:00

Kennen jullie het nieuwe STOOOM project EscapeVRoom al? Dit scholenproject is afgelopen schooljaar succesvol geïntroduceerd op een 10-tal scholen in Oss en Bernheze. Binnen dit project maken de leerlingen van groep 6, 7 of 8 een virtuele Escaperoom. De lessen worden begeleid door een vakdocent van Muzelinck, gekoppeld aan het steamteam van STOOOM. Leerdoelen zijn creatief denken, computational thinking, sociale en culturele vaardigheden, mediawijsheid, ICT-basis vaardigheden en samenwerken.

Het project bestaat uit een 6-tal lessen die begeleid worden door een vakdocent van Muzelinck. Op dit moment is het project voor alle scholen beschikbaar. Interesse in het project of voor meer informatie? Neem contact op met Henri Elbers (henri.elbers@muzelinck.nl) of kijk op Marktplaats Cultuureducatie voor Bernheze, Cuijk en Oss - Powered by Muzelinck (culink.nl)

Nieuw: EscapeVRoom leskist
Inmiddels is er ter voorbereiding op het project EscapeVRoom een STOOOM leskist samengesteld waarin digitale puzzels zijn opgenomen. Deze puzzels zijn onderdeel van de EscapeVRoom maar zijn zeker ook interessant om als zelfstandige les in te zetten. Leerlingen moet de puzzels zelf programmeren en andere leerlingen kunnen proberen de puzzels op te lossen. Deze leskist is vanaf dit moment beschikbaar. Meer informatie? Neem contact op met Henri Elbers, henri.elbers@muzelinck.nl.

gr_escapevrooom