Facebook header Muzelinck maakt & raakt

Dit is Muzelinck!

Datum
8 mei 2024 15:00

Met trots tonen wij het filmpje dat laat zien wie we zijn en wat we betekenen voor de samenleving:

Dit is Muzelinck!

Kunst en cultuur raakt! Het maakt het leven mooier en verrijkt onze gemeenschap. Het inspireert je, vergroot je geluk en verbetert je gezondheid.

Bij Muzelinck bieden we daarom een bruisende plek waar íedereen kunst en cultuur kan maken, ervaren en beleven. Voor jong en oud, ongeacht achtergrond of ervaring. Muzelinck is een ondernemende organisatie in Oss en Bernheze voor cultuureducatie en participatie.

We geloven in de kracht van kunst en cultuur. Het doet iets met je. Muzelinck doet iets met je. Muzelinck maakt. En Muzelinck raakt. Bij ons kun je je passie voor kunst en cultuur ontdekken, je creativiteit uiten en je werk aan een publiek tonen. Onze activiteiten en evenementen vind je terug in de hele samenleving. In ons pand aan de Raadhuislaan, op vrijwel alle scholen en in de wijken. Overal dragen onze kunstprofessionals bij aan de positieve gezondheid van mensen en bieden we een podium aan alle kunstvormen. Jaarlijks bereiken we maar liefst 100.000 bezoekers.

We organiseren vier programmalijnen. KunstOntmoeting, KunstLeren, KunstOndersteuning en Kunst & Geluk. Elk programma heeft een eigen focus, doelgroep en partners, die we door de programmalijnen heen met elkaar verbinden. Hiermee maken we impact op jouw leven én op de gemeenschap.

Wij zijn Muzelinck: hét culturele educatiehart van Oss!