viool shutterstock_328198967.jpg

Viool

Muziek
Doelgroep
Kinderen, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Bernheze Oss

Praktische informatie:

  • Je moet voor deze cursus minimaal 4 jaar oud zijn.
  • Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om je in te schrijven.
  • De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.
  • In gemeente Bernheze geven we les bij muziekvereniging Aurora in Heesch en op locatie in Heeswijk-Dinther
  • Je kunt ook eerst een proefles (20 minuten) nemen; € 19,00 t/m 20 jaar en € 24,00 voor volwassenen.
  • Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven; € 93,00 t/m 20 jaar en € 112,00 voor volwassenen.

De viool behoort tot de strijkinstrumenten. Je bespeelt het dus met een strijkstok. Viool is een uitgesproken melodie-instrument, waar je de prachtigste klanken uit tovert. We beginnen natuurlijk eenvoudig, maar je maakt al snel vorderingen. En vioolspelen is leuk in je eentje, maar nog leuker samen met andere instrumentalisten. Klassieke muziek? Prachtig! Populaire muziek? Ook natuurlijk! En er zijn violen in verschillende grootten, het maakt dus niet uit of je groot of klein bent. Wat een veelzijdig instrument!

Tarievenlijst gemeente Oss

Tarievenlijst gemeente Bernheze

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Stichting Leergeld Oss Bernheze biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Stichting Leergeld helpt je graag verder!