iStock-470435548 Theaterkriebels

Theaterkriebels (4 - 6 jaar)

Theaterschool Oss
Doelgroep
Kinderen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Praktische informatie:

  • Het cursusgeld bedraagt € 53,00 euro voor 5 lessen.
  • De leslocatie is bij Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.
  • De lessen worden gegeven op woensdag.
  • De lestijd is van 15.00 - 15.45 uur.
  • Deze cursus start op 11 september 2024.
  • De lessen worden gegeven door Kim Homburg.

In deze cursus spelen we samen toneel door veel te bewegen en uit te beelden. We beleven avonturen die onze fantasie en verbeelding prikkelen en door het uitbeelden oefenen we onze expressie en onze motoriek. Super leuke lessen waarin je lekker jezelf kan zijn! Een plek waar je jouw liefde voor theater helemaal kan ontdekken en laten gaan!

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Stichting Leergeld Oss Bernheze biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Stichting Leergeld helpt je graag verder!

Theaterschool Oss

Theaterschool Oss is een samenwerking tussen theater De Lievekamp en Muzelinck.
Samen bieden we nieuwe cursussen en workshops op het gebied van theater en gedurende het hele seizoen wordt het aanbod van Theaterschool Oss uitgebreid. Denk aan rondleidingen in het theater en inspiratiesessies op het gebied van theatertechniek. Deze extra activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen zijn los van het musical lesprogramma te volgen.

Theaterschool Oss promofoto t.b.v. website KLEIN.jpg