Slagwerk 1 -610693230.jpg

Percussie

Muziek
Doelgroep
Kinderen, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Bernheze Oss

Praktische informatie:

  • Je moet voor deze cursus minimaal 7 jaar oud zijn.
  • Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om je in te schrijven.
  • De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.
  • De lessen worden op verschillende locaties gegegeven, in gemeente Bernheze geven we les bij muziekvereniging Aurora in Heesch.
  • Je kunt ook eerst een proefles (20 minuten) nemen; € 19,00 t/m 20 jaar en € 24,00 voor volwassenen.
  • Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven; € 93,00 t/m 20 jaar en € 112,00 voor volwassenen.
  • Wanneer je linksboven klikt op de locatie waar je de lessen wilt volgen, dan verschijnen alle lesmogelijkheden.

In percussie kun je echt je energie kwijt! Lekker slaan op allerlei slagwerkinstrumenten. Je speelt dan niet alleen op een drumstel maar ook de conga’s, bongo’s en djembé. Je leert het volledige arsenaal aan kleinere percussie instrumenten kennen en misschien wil je zelfs op gestemde instrumenten als de xylofoon, marimba, vibrafoon of pauken leren spelen.

Met deze instrumenten kun je al snel toffe (herkenbare) ritmes en muziek maken. Of samen met anderen in een harmonie, fanfare of band, nóg leuker! Percussie komt in bijna alle muziekstijlen terug: van klassiek tot pop, van rock en funk tot dance muziek en van Latijns-Amerikaanse muziek tot Afrikaanse classics.

Meld je aan, dan heb jij zo de slag te pakken!

Tarievenlijst gemeente Oss

Tarievenlijst gemeente Bernheze

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Stichting Leergeld Oss Bernheze biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Stichting Leergeld helpt je graag verder!