Klarinet 1 - 175184834.jpg

Klarinet

Muziek
Doelgroep
Kinderen, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Praktische informatie:

  • Je moet voor deze cursus minimaal 8 jaar oud zijn.
  • Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om je in te schrijven.
  • De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.
  • De lessen worden gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.
  • Je kunt ook eerst een proefles (20 minuten) nemen; € 21,00 t/m 20 jaar en € 25,00 voor volwassenen.
  • Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven; € 102,00 t/m 20 jaar en € 124,00 voor volwassenen.
  • Wanneer je linksboven klikt op de locatie waar je de lessen wilt volgen, dan verschijnen alle lesmogelijkheden.

De klarinet is met zijn warme klank een bijzonder instrument. Je kunt er bovendien vele muziekstijlen op spelen. Wil je kennismaken met de klarinet? Meld je dan aan voor deze cursus!

De klarinet is een houten blaasinstrument, dat wordt ingedeeld bij de riet-instrumenten. Je komt de klarinet overal tegen: van harmonieorkesten tot popgroepen en van jazzensembles tot volksmuziekgroepen. Tijdens deze cursus leer je de klarinet kennen en kom je erachter wat jouw stijl is.

Voor deze cursus moet je minimaal 8 jaar oud zijn. Dat heeft onder andere te maken met de afmetingen van je handen en armen. Ook zijn volwassen voortanden nodig om de klarinet te kunnen bespelen. Daarna staat niets jouw klarinet carrière nog in de weg!

Tarievenlijst gemeente Oss

Tarievenlijst gemeente Bernheze


Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Stichting Leergeld Oss Bernheze biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Stichting Leergeld helpt je graag verder!