gitaar elektrisch 1 shutterstock_390554533.jpg

Gitaar elektrisch

Muziek
Doelgroep
Kinderen, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Bernheze Oss

Praktische informatie:

  • Je moet voor deze cursus minimaal 10 jaar oud zijn.
  • Gedurende het hele cursusjaar is het mogelijk om je in te schrijven.
  • De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.
  • De lessen worden gegeven op verschillende locaties gegeven, in gemeente Bernheze geven we les op locatie in Heesch. In Herpen geven we les in Dorpshuis 't Slotje in Herpen (alleen op donderdag).
  • Je kunt ook eerst een proefles (20 minuten) nemen; € 19,00 t/m 20 jaar en € 24,00 voor volwassenen.
  • Verder is het mogelijk om een introductiecursus te volgen; 5 lessen van 20 minuten. Deze lessen worden wekelijks (achtereenvolgens) gegeven; € 93,00 t/m 20 jaar en € 112,00 voor volwassenen.
  • Wanneer je linksboven klikt op de locatie waar je de lessen wilt volgen, dan verschijnen alle lesmogelijkheden.

Met ‘elektrisch gitaar’ bedoelen we de versterkte gitaar. Je hoeft hiervoor niet eerst akoestisch gitaar te leren spelen (een achterhaald idee); de elektrische gitaar is een volwaardig instrument waarop je meteen kunt beginnen! Allereerst leer je de basistechnieken, zoals de belangrijkste akkoorden, eenvoudige slagjes en solotechnieken. Als je wat verder bent, ga je ook aan de slag met de complexere technieken, zoals ‘benden’ en ‘tremolo-arm-gebruik’.

Tarievenlijst gemeente Oss

Tarievenlijst gemeente Bernheze

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Stichting Leergeld Oss Bernheze biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Stichting Leergeld helpt je graag verder!