Tekenen en Schilderen

Tekenen en Schilderen

Beeldende kunst
Doelgroep
Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Tijdens deze cursus draait het om leren kijken, begrijpen én toepassen van schilder- en tekentechnieken. Je werkt met de meest voorkomende technieken aan je eigen creatie.

We geven je de theoretische onderbouwing bij onderwerpen als vormgeving, stilleven, landschap, portret, model, fantasie en experiment. Daarnaast leren we je om lijn, vorm, contrast, beweging en diepte toe te passen.

Tijdens het realistisch tekenen en schilderen geef je de werkelijkheid zo goed mogelijk weer, bij de abstracte benadering werk je vrijer, vanuit je eigen fantasie. Dat doe je in je eigen tempo, maar er is voldoende gelegenheid om je passie en inspiratie te delen met je medecursisten.

De lessen worden gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Lesdag is donderdag van 09.30 uur tot 12.00 uur (ochtend) of van 13.30 uur tot 16.00 uur (middag).

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk.

De cursusprijs is exclusief materiaal.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken..