Spring en Zing

Spring en Zing voor peuters (1 - 4 jaar)

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Peuters vinden het heerlijk om muziek te maken. Dat zult u wel merken tijdens de cursus Spring en Zing.

Deze cursus is er voor (groot)ouders met peuters in de leeftijd van één tot en met drie jaar, (groot)ouders en kind nemen samen deel aan deze cursus!
Bij voldoende inschrijvingen maken we 3 groepen, ingedeeld naar leeftijd.

09.00 - 09.45 uur: groep van 1 tot 2 jaar
10.00 - 10.45 uur: groep van 2 tot 3 jaar
11.00 - 11.45 uur: groep van 3 tot 4 jaar


De spelletjes en liedjes zijn aan hun mogelijkheden aangepast. Zo zijn er liedjes over boodschappen doen, een wandelingetje maken, spelen, eten enzovoort. En uiteraard maken we gebruik van speelgoed en muziekinstrumentjes. De liedjes zijn eenvoudig te leren en je krijgt na de les een kopietje mee naar huis.

Deze korte cursus bestaat uit 4 lessen en start op vrijdag 26 mei 2023. Na de zomervakantie bieden wij deze cursus weer aan met 10 lessen.

Het cursusgeld bedraagt 26,00 euro voor 4 lessen.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!