Slagwerk 1 -610693230.jpg

Slagwerk

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Bernheze Oss

Deze instrumenten behoeven nauwelijks introductie. Iedereen kent wel de paukenist in een symfonisch orkest of de drummer in een band. Omdat er een omvangrijk aantal verschillende slagwerkinstrumenten zijn, kun je kiezen uit verschillende richtingen:
- Latin percussion, o.m. conga's, djembé, timbales.
- Melodisch slagwerk: o.m. marimba, vibrafoon, xylofoon.
- Hafa: als je je inschrijft via een harmonie- of fanfare-orkest kies je uit één van de drie volgende opleidingen:

  • Hafa 1; hoofdinstrument Kleine trom.
  • Hafa 2; hoofdinstrument Pauken.
  • Hafa 3; hoofdinstrument Melodisch slagwerk.

Naast je hoofdinstrument kun je nog kiezen voor een van de andere slagwerkinstrumenten. Een van de meest gekozen combinaties is: kleine trom en drumstel (zie informatie drums). Nieuwe leerlingen tot 12 jaar krijgen een algemene slagwerkopleiding van 2 jaar.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.

Deze les wordt op verschillende locaties gegeven.
Kies bij het inschrijven voor de locatie waar je deze les wilt volgen.

In de gemeente Bernheze geven we les op locatie in Heesch.

Tarievenlijst gemeente Oss

Tarievenlijst gemeente Bernheze

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!