Stockfoto_koor.jpg

Popkoor

Muziek
Doelgroep
Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Zingen is ontzettend leuk én het kan een heerlijke uitlaatklep zijn. Het wordt zelfs nog leuker wanneer je samen zingt. In deze cursus staat samenzang daarom centraal. Elke week studeren we de nieuwste popnummers in, niet individueel, maar meteen meerstemmig.

Bovendien doen we minimaal twee keer per jaar mee met een uitvoering. Naast de meerstemmige nummers mag je jezelf daarbij ook als solist presenteren. Onze docent zal je daarbij begeleiden, en natuurlijk kun je ook rekenen op de steun van je medecursisten.

De lessen worden gegeven op locatie Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Lestijden zijn donderdag van 19.30-21.30 uur, dit is inclusief een kwartier pauze.

Het cursusgeld bedraagt 288,00 euro voor 36 lessen.

Deze cursus is reeds gestart, maar het is mogelijk om nog in te stromen (indien er plaats is). Vraag naar de mogelijkheden.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken..