Klassieke muziek beluisteren shutterstock_197205290.jpg

Klassieke muziek beluisteren

Muziek
Doelgroep
Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Luister je ook zo graag naar muziek? En klassieke muziek in het bijzonder?

Kom dan naar onze bijeenkomsten ‘Klassieke muziek beluisteren’.

Elke week passeren verschillende muziekfragmenten de revue. Je maakt hier kennis met de verschillende stijlen, tijden, vormen, componisten, instrumenten van de klassieke muziek in de breedste betekenis van het woord. Docent Christa de Haan kan je er alles over vertellen.

Verdieping, met een ander oor leren luisteren, maar bovenal heerlijk ontspannen luisteren zijn de ingrediënten van deze cursus. Een kopje koffie of thee krijg je er gratis bij!

Hopelijk word je aangestoken om zelf verder te grasduinen in de onuitputtelijke bron die klassieke muziek is. Zoals Sergej Rachmaninov al zei: “Er is genoeg muziek voor een heel leven, maar niet genoeg leven voor alle muziek!”

De lessen Klassieke muziek beluisteren vinden elke vrijdag* van 10.00-11.00 uur plaats bij Muzelinck, Centrum voor de Kunsten, Raadhuislaan 18 in Oss. * m.u.v. vakanties en feestdagen.

De lessen zijn het hele cursusjaar te volgen. Per les/bijeenkomst betaal je € 8.50. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven. Koop een kaartje bij de balie en kom het eens een keer proberen, je bent altijd welkom!

Het is ook mogelijk om je direct in te schrijven voor alle lessen. In totaal zijn er 30 lessen.
Het tarief hiervoor is dan € 175,00. Start je later, dan betaal je uiteraard minder.


Inschrijven kan hier (klik op locatie Oss om in te schrijven) of kom naar Muzelinck en schrijf je in middels het invullen van een inschrijfformulier aan de balie.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken..