Klarinet 1 - 175184834.jpg

Klarinet

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

De klarinet is met zijn warme klank een bijzonder instrument. Je kunt er bovendien vele muziekstijlen op spelen. Wil je kennismaken met de klarinet? Meld je dan aan voor deze cursus!

De klarinet is een houten blaasinstrument, dat wordt ingedeeld bij de riet-instrumenten. Je komt de klarinet overal tegen: van harmonieorkesten tot popgroepen en van jazzensembles tot volksmuziekgroepen. Tijdens deze cursus leer je de klarinet kennen en kom je erachter wat jouw stijl is.

Voor deze cursus moet je minimaal 8 jaar oud zijn. Dat heeft onder andere te maken met de afmetingen van je handen en armen. Ook zijn volwassen voortanden nodig om de klarinet te kunnen bespelen. Daarna staat niets jouw klarinet carrière nog in de weg!

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.

Deze les wordt gegeven op locatie Muzelinck, Raadshuislaan 18 in Oss.

Tarieven gemeenten Oss en Bernheze

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!