Kinderkunstwerkplaats.jpeg

Kinderkunstwerkplaats (6 - 12 jaar)

Beeldende kunst
Doelgroep
< 12 jaar

De Kinderkunstwerkplaats is een (werk)plaats waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Kijken, vragen en onderzoeken wat je met aanwezige materialen zou kunnen doen of maken. In de Kinderkunstwerkplaats krijgen de kinderen alle ruimte om te experimenteren. Er bestaan geen 'foute' kunstwerken.

Ze ontdekken nieuwe dingen over zichzelf, de werkelijkheid en de kunst. Voor hun eigen kunstwerk mogen de kinderen gebruik maken van alle materialen in de werkplaats. Er is een docent aanwezig die de kinderen kan helpen, maar ze bepalen helemaal zelf wat ze willen maken!

Met een strippenkaart heb je de vrijheid om binnen te lopen en lekker aan de slag te gaan. Je hoeft dus niet elke les te komen.
Loop gerust eens binnen om te kijken of je het leuk vindt!
De kinderen van 6 - 12 jaar zijn welkom van 15.00 - 17.00 uur.
Kosten: € 8,50 per keer (inloop altijd mogelijk). € 75,00 voor een 10 strippenkaart.

Inschrijven is niet nodig, losse kaartjes en strippenkaarten zijn op woensdagmiddag verkrijgbaar bij de balie.

Kinderfeestje
Muzelinck biedt ook een workshop KinderKunstWerkplaats die een mooie invulling geeft aan bijvoorbeeld een Kinderfeestje. Deze workshop duurt 2 uur en is geschikt voor groepen van max. 12 kinderen van 6-12 jaar. Het is mogelijk om tijdens de reguliere lessen je kinderfeestje te vieren, er zijn dan ook andere kinderen aanwezig. Ook is het mogelijk om je feestje apart te vieren, op een ander moment. Vraag naar de mogelijkheden!

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!