Keramiek 2

Keramiek

Beeldende kunst
Doelgroep
Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Oss

Cursisten werken op hun eigen manier en niveau met klei. Dus beginners én gevorderden zijn welkom.

Er is keuze uit diverse handvormtechnieken en boetseren.
Iedere cursist is vrij om te maken wat hij of zij wil. Samen bepalen we de beste werkwijze.

Het atelier is goed geoutilleerd en straalt een rustige en gezellige sfeer uit. De materialen zoals klei en glazuur koop je in het atelier.

Lesmogelijkheden
Er zijn verschillende lesmogelijkheden:


Dinsdag 9.30 - 12.00 uur => Jaarcursus van in totaal 14 lessen- 1 x per twee weken (€ 267,50), het hele cursusjaar is het mogelijk om in te stromen, mits er plaats is. Dat is goed mogelijk omdat iedereen op zijn of haar eigen niveau werkt. Je betaalt uiteraard vanaf het moment van deelname (naar rato). De lessen worden gegeven door Marion Teuwen.

Dinsdag 9.30 - 12.00 uur => Kennismakingscursus van 4 lessen - 1 x per twee weken (€ 73,--). Je stroomt dan direct in bij de jaarcursus. Indien je na de 4 lessen door wilt gaan, dan kan dat en schrijf je je alsnog in voor de jaarcursus. Je kunt op elk moment in het cursusjaar starten met deze kennismaking, mits er plaats is. De lessen worden gegeven door Marion Teuwen.

Donderdag 9.30 - 12.00 uur => Jaarcursus van in totaal 14 lessen- wekelijks (€ 267,50), het hele cursusjaar is het mogelijk om in te stromen, mits er plaats is. Dat is goed mogelijk omdat iedereen op zijn of haar eigen niveau werkt. Je betaalt uiteraard vanaf het moment van deelname (naar rato). De lessen worden gegeven door Marion Teuwen.

Donderdag 9.30 - 12.00 uur => Kennismakingscursus van 4 lessen - wekelijks (€ 73,--). Je stroomt dan direct in bij de jaarcursus. Indien je na de 4 lessen door wilt gaan, dan kan dat en schrijf je je alsnog in voor de jaarcursus. Je kunt op elk moment in het cursusjaar starten met deze kennismaking, mits er plaats is. De lessen worden gegeven door Marion Teuwen.

Gevorderden cursisten kunnen ook instromen.


De lessen worden gegeven op locatie Muzelinck, Raadshuislaan in Oss.

De jaarcursussen zijn reeds gestart, maar het is mogelijk om nog in te stromen (indien er plaats is). Vraag naar de mogelijkheden.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk.

De cursusprijs is altijd exclusief materiaal.

Samenwerking met theater De Lievekamp: Theaterkorting voor cursisten Muzelinck
Theater De Lievekamp en Muzelinck hebben een mooie samenwerkingsactie! Vanaf dit cursusjaar is het voor Muzelinck cursisten mogelijk om gedurende het cursus- én theaterseizoen theatertickets te bestellen met 25% korting. Ben je cursist van Muzelinck, dan ontvang je van Muzelinck een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan maandelijks een mail van De Lievekamp met een selectie aan leuke theatervoorstellingen die je met korting kunt bezoeken..