gitaar elektrisch 1 shutterstock_390554533.jpg

Gitaar elektrisch

Muziek
Doelgroep
< 12 jaar, > 12 jaar, Volwassenen

Selecteer locatie om in te schrijven

Bernheze Oss

Met ‘elektrisch gitaar’ bedoelen we de versterkte gitaar. Je hoeft hiervoor niet eerst akoestisch gitaar te leren spelen (een achterhaald idee); de elektrische gitaar is een volwaardig instrument waarop je meteen kunt beginnen! Allereerst leer je de basistechnieken, zoals de belangrijkste akkoorden, eenvoudige slagjes en solotechnieken. Als je wat verder bent, ga je ook aan de slag met de complexere technieken, zoals ‘benden’ en ‘tremolo-arm-gebruik’.

Je moet voor deze cursus minimaal 10 jaar oud zijn. Je handgrootte is meestal geen probleem, omdat de hals van een elektrische gitaar smal is en de snaren dun zijn. De gitaren kunnen echter wel zwaar zijn, vandaar de leeftijdsgrens.

Gedurende het hele cursusjaar is inschrijven mogelijk. De startdatum, lesdag en lestijd wordt samen met jou afgesproken.

Deze les wordt op verschillende locaties gegeven.
Kies bij het inschrijven voor de locatie waar je deze les wilt volgen.

In gemeente Bernheze geven we les op locatie in Heesch en Heeswijk-Dinther.

Tarieven gemeenten Oss en Bernheze

Muzelinck vindt dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor kinderen uit gezinnen waar de inkomenssituatie niet toereikend is. Jeugdfonds Cultuur Brabant biedt dan uitkomst. Lees hier wat je kunt doen om hiervoor in aanmerking te komen. Wij helpen je graag verder!