dso---feest-kom-je-ook-1.jpg

OKVO Muziek- en dansvoorstelling "Feest, kom je ook?"

Startdatum
25 mei 2023 09:30
Stopdatum
25 mei 2023 13:20

Uitgevoerd door Dansstorm Oost

Muzelinck verzorgt voor OKVO de muziek- en dansvoorstellingen. De muziekvoorstelling 'Feest, kom je ook?' is bedoeld voor kinderen uit groep 3 en 4. Muziek en dans zijn met elkaar verweven, want wat is nu dans zonder de muziek? Ook dit schooljaar is de discipline muziek en dans voor groep 3 en groep 4 samengevoegd in één voorstelling.

De voorstelling
Joepie, het is bijna feest!!! Het aller-aller-allerleukste dat er is! Toch?
De één wil het mooi versieren, de ander wil alleen maar spelen, de derde droomt van al die prachtige slingers. Als dat maar goed gaat samen…

"Feest, kom je ook?" is een fantasierijke dansvoorstelling met livemuziek, het gaat over samenwerken, naar elkaar luisteren en elkaars verschillen accepteren. 

De dans zoeft, zwiert, zwaait en spreekt tot de verbeelding. Er is veel ruimte voor eigen beleving, en op momenten kunnen de kinderen zelf mee dansen. Speciaal voor deze voorstelling componeerde zangeres Lisa Ké betoverende liedjes en speelt zij live verschillende instrumenten. 

Door middel van de handleiding vooraf, worden de kinderen voorbereid op de voorstelling en leren ze alvast een liedje met bewegingen uit de voorstelling. Zo kunnen ze straks zelf ook meezingen en beweging tijdens de voorstelling! 

Speciaal voor OKVO 
Het laatste deel van de voorstelling is een workshop met de hele zaal die speciaal voor OKVO is ontwikkeld. Wanneer de kinderen tijdens het kijken naar de voorstelling misschien al wiebelbenen krijgen; geen zorgen, stilzitten hoeft niet! Deze workshop met de hele zaal! wordt gegeven door de dansers/muzikanten die de kinderen in de voorstelling hebben gezien.

De voorstellingen worden gegeven in theaterzaal De Linck, bij Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss.

Tijden voorstellingen:
1e voorstelling 9:30 - 10:20
2e voorstelling 10:55 - 11:45
3e voorstelling 12:30 - 13:20