Facebookheader Fantastival De Parade.jpg

Fantastival

Startdatum
10 juli 2022 12:00
Stopdatum
10 juli 2022 17:00

Fantastival is een unieke samenwerking tussen vele betrokkenen. Het festival wordt elk jaar in opdracht van de gemeente Oss georganiseerd door Muzelinck Centrum voor de Kunsten. Bij elke editie is er een enthousiaste medewerking van culturele amateurgezelschappen uit de gemeente Oss en komen er professionele straatartiesten uit binnen- en buitenland om mensen in contact te brengen met verschillende vormen van cultuur.

Fantastival De Parade
Dit jaar gaan we met Fantastival terug naar het allemaal ooit begonnen is: de Raadhuislaan in Oss. We starten met een grote openingsact op het grasveld voor Muzelinck. Daarna trekken we in een parade naar het park bij Museum Jan Cunen waar ook optredens zullen plaatsvinden. In totaal zijn er 4 podia waar tussen 12.00 en 17.00 uur optredens doorlopend een gevarieerd programma gepresenteerd wordt. Fantastival staat jaarlijks garant voor een gezellige sfeer maar ook verrassing, interactie en kwaliteit zijn belangrijk, waarbij de straat het grootste podium is.

Fantastival 2022 vindt plaats op 10 juli van 12.00 tot 17.00 uur. Het is een vrij toegankelijk evenement, iedereen is van harte welkom! Kijk op www.fantastival.nl voor meer informatie.